Πριν από ένα χρόνο θα ακουγόταν σαν φάρσα, αλλά το νέο «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» γράφτηκε, γυρίστηκε και είναι έτοιμο για τη σημερινή του πρεμιέρα – ως «BH90210» – στο Fox.

Οι τίτλοι αρχής της σειράς που δόθηκαν στη δημοσιότητα, θυμίζουν πολύ τους παλιούς. Ίδια μουσική, ίδια εφέ της κάμερας,  σχεδόν οι ίδιοι πρωταγωνιστές – λείπει ο μακαρίτης Λουκ Πέρι, αλλά και αυτοί που έμειναν δεν έχουν πολλή σχέση με τους εαυτούς τους στα 90s (εξαιρούνται ίσως οι άνδρες της παρέας) – ακόμη και το στήσιμο και οι χειρονομίες των ηθοποιών είναι στο ίδιο στυλ. Νοσταλγικό ή ολίγον... θλιβερό; Δείτε τους και αποφασίστε.

Ιδού και οι τίτλοι της πρώτης σεζόν για να κάνετε τη σύγκριση:

Η σειρά εμφάνισης στους νέους τίτλους αρχής είναι αλφαβητική, κι έτσι αντί για τον Τζέισον Πρίστλεϊ (Μπράντον) μάς συστήνεται πρώτη η Γκαμπριέλ Καρτέρις (Άντρεα), ακολουθούμενη από τους Σάνεν Ντόχερτι (Μπρέντα), Τζένι Γκαρθ (Κέλι), Μπράιαν Όστιν Γκριν (Ντέιβιντ), τον Πρίστλεϊ, την Τόρι Σπέλινγκ (Ντόνα) και τον Ίαν Ζίρινγκ (Στιβ).

Θυμίζουμε ότι οι ηθοποιοί δεν επιστρέφουν ως οι χαρακτήρες της παλιάς σειράς, αλλά ως οι εαυτοί τους (σε μια πιο υπερβολική εκδοχή), που συναντιούνται μετά από 19 χρόνια όταν πέφτει η ιδέα για ένα σίκουελ στα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» και ο καθένας έχει τα δικά του προβλήματα να λύσει στην προσωπική του ζωή.