Η τηλεοπτική σειρά «American Crime Story» επιστρέφει με μία νέα ιστορία με τίτλο «Impeachment». Πρόκειται για το σκάνδαλο Monicagate και τη διαδικασία αποπομπής του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον.

Στη μεταφορά της ιστορίας στη μικρή οθόνη θα εμφανιστούν η Σάρα Πόλσον ως Λίντα Τριπ, πρόσωπο-κλειδί στο σκάνδαλο που συγκλόνισε την αμερικανική κοινή γνώμη, η Ανάλι Άσφορντ ως Πόλα Τζόουνς και η Μπέανι Φέλντστιν ως Μόνικα Λιουίνσκι.


Η Μπίνι Φέλντστιν («Lady Bird», «Booksmart») θα υποδυθεί τη Μόνικα Λιουίνσκι

Η Λουίνσκι θα είναι και εκτελεστική παραγωγός της σειράς, το σενάριο της οποίας γράφει η Σάρα Μπέργκες. «Της είπα: “Κανένας δεν πρέπει να πει την ιστορία, μόνο εσύ. Αν θέλεις να αναλάβεις την παραγωγή μαζί μου, θα το ήθελα πολύ”» δήλωσε ο δημιουργός του «American Crime Story» Ράιαν Μέρφι σε παλαιότερη συνέντευξή του στο THR αναφερόμενος σε συνομιλία που είχε με τη Μόνικα Λιουίνσκι.

Η σειρά βασίζεται στο bestselling βιβλίο του Τζέφρι Τούμπιν «A Vast Conspiracy: The Real Story of the Sex Scandal That Nearly Brought Down a President». Το «Impeachment: American Crime Story» θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ