Το καστ για το σίκουελ του «Πρίγκιπα της Ζαμούντα», μιας από τις καλύτερες κωμωδίες στην καριέρα του Έντι Μέρφι, συμπληρώνεται σιγά σιγά. Εκτός από τον 58χρονο κωμικό, θα επιστρέψει ο Αρσίνιο Χολ στο ρόλο του κολλητού του, Σάμι, ο Τζέιμς Ερλ Τζόουνς ως βασιλιάς της Ζαμούντα και ο Πολ Μπέιτς ως σωματοφύλακας Όχα.

Η τελευταία είδηση θέλει τον «Blade» Γουέσλι Σνάιπς να βρίσκει κι εκείνος θέση στην ταινία, στο ρόλο του Στρατηγού Ίζι, κυβερνήτη μιας χώρας που γειτονεύει με τη Ζαμούντα – πιθανότατα θα είναι ο «κακός» της υπόθεσης.

Μιλώντας για την υπόθεση, έχει ως εξής: Ο πρίγκιπας Χακίμ ετοιμάζεται να στεφθεί βασιλιάς της Ζαμούντα, όταν μαθαίνει ότι έχει έναν γιο στην Αμερική. Ο ετοιμοθάνατος πατέρας του ζητάει από τον Χακίμ να ταξιδέψει στις ΗΠΑ, να τον βρει και να τον κάνει επίσημα πρίγκιπα και διάδοχό του. Στο καστ προστέθηκε και ο ράπερ Ρικ Ρος σε άγνωστο ρόλο, ενώ μένει να δούμε αν ο σκηνοθέτης Κρεγκ Μπρούερ θα τα καταφέρει το ίδιο καλά με τον Τζον Λάντις πίσω στο 1987. Η πρεμιέρα του «Πρίγκιπα της Ζαμούντα 2» είναι προγραμματισμένη για τις 18 Δεκεμβρίου 2020.