Τα γυρίσματα του πρίκουελ του «Game of Thrones» (που έχει τον προσωρινό τίτλο «Bloodmoon») έχουν μετακομίσει από τη Βόρεια Ιρλανδία στην Ιταλία, και από τη χώρα όπου γεννήθηκε ο όρος «παπαράτσι» έχουμε την πρώτη φωτογραφία της Ναόμι Γουότς με τα ρούχα του ρόλου της!

Η Γουότς γνωστή από ταινίες όπως οι «King Kong», «Οδός Μαλχόλαντ», «21 Γραμμάρια» και άλλες πολλές, είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο όνομα στο καστ. Στην παρακάτω φωτογραφία από ένα Instagram story τη βλέπουμε με ένα περίεργο, όρθιο (αυτοκρατορικό θα το χαρακτηρίζαμε) μαλλί και ένα χρυσό φόρεμα.

Με τόσο χρυσό επάνω της θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι παίζει κάποια από τους Λάνιστερ, αλλά όπως είπε πρόσφατα ο συγγραφέας των βιβλίων Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, ο συγκεκριμένος οίκος του Γουέστερος θα απουσιάζει από το πρίκουελ: «Οι Λάνιστερ δεν είναι ακόμη εκεί. Αλλά το Κάστερλι Ροκ ασφαλώς και είναι. Είναι σαν τον βράχο του Γιβραλτάρ. Σε αυτό μένουν οι Κάστερλι, το όνομα των οποίων διατηρήθηκε και στη σειρά».

Γνωρίζουμε από το «Game of Thrones» ότι ο βράχος του Κάστερλι Ροκ ήταν γεμάτος από χρυσό στο εσωτερικό του, γι' αυτό και οι Λάνιστερ έγιναν ο πιο πλούσιος οίκος στα Επτά Βασίλεια. Θα μπορούσε το χρυσό φόρεμα της Γουότς να υποδηλώνει ότι είναι μία από τους Κάστερλι; Ας κάνουμε λίγη ακόμη υπομονή...