Μετά από την απογοήτευση με την ταινία «Solo: A Star Wars Story», ματαιώθηκαν τα άλλα spinoffs του «Star Wars» που βρίσκονταν στο στάδιο της προετοιμασίας. Ένα από αυτά ήταν μία ταινία για τον κυνηγό επικηρυγμένων Μπόμπα Φετ. Ένα άλλο θα είχε για ήρωα τον Τζεντάι δάσκαλο Όμπι Ουάν Κενόμπι και μάλιστα θα τον υποδυόταν ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, όπως είχε κάνει και στα τρία πρίκουελ που είχε σκηνοθετήσει ο Τζορτζ Λούκας (στην προηγούμενη τριλογία τον είχε υποδυθεί ο Άλεκ Γκίνες).

Μπορεί βέβαια τα παραπάνω πρότζεκτ να θεωρήθηκαν ριψοκίνδυνα, αλλά τότε δεν υπήρχε ακόμη το Disney+, η α λα Netflix πλατφόρμα streaming της Disney που θα γίνει διαθέσιμη στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο. Εκεί βρήκε σπίτι η σειρά «The Mandalorian» που αποτελεί μετεξέλιξη της ταινίας για τον Μπόμπα Φετ, εκεί θα βολευτεί και ο Όμπι Ουάν σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και τις οποίες επιβεβαίωσε το Deadline.

O 48χρονος ηθοποιός συζητάει με την Disney και είναι σίγουρο ότι θα συμφωνήσει, καθώς εδώ και χρόνια εκδηλώνει την επιθυμία να επιστρέψει στο ρόλο. Η επίσημη ανακοίνωση από την Disney αναμένεται στην έκθεση D23 που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 25 Αυγούστου στο Άναχαϊμ της Καλιφόρνια.