Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία του Τζόνι Φλιν ως Ντέιβιντ Μπόουι στην επερχόμενη ταινία «Stardust».

Το φιλμ θα αφορά στη ζωή του αείμνηστου καλλιτέχνη και συγκεκριμένα θα ακολουθεί την Μπόουι προς την επιτυχία, ξεκινώντας από την πρώτη του επίσκεψη στην Αμερική το 1971. Πρόκειται για το ταξίδι που τον ενέπνευσε για να δημιουργήσει το alter ego του, Ziggy Stardust.

Στην πρώτη επίσημη φωτογραφία από τα γυρίσματα βλέπουμε το Φλιν που υποδύεται τον 24χρονο τότε Μπόουι, να κάθεται σε ένα τραπέζι, καπνίζοντας το τσιγάρο του. Τα ξανθά μαλλιά του φτάνουν μέχρι τους ώμους του, ενώ φοράει ένα μωβ πουλόβερ και μια μαύρη φεντόρα.

Στην ταινία επίσης παίζουν οι Τζένα Μαλόουν και Μαρκ Μαρόν, ενώ τη σκηνοθεσία και το σενάριο έχουν αναλάβει οι Γκάμπριελ Ρέιντζ και ο Κρίστοφερ Μπελ αντίστοιχα.

Ωστόσο το «Stardust» δεν έχει λάβει τις ευλογίες της οικογένειας του Μπόουι η οποία δεν θέλει να έχει καμία εμπλοκή σε αυτή. Ο γιος του μουσικού σε παλαιότερη δήλωσή του εναντιώθηκε στην επερχόμενη κινηματογραφική βιογραφία του, εξηγώντας ότι δεν έχουν παραχωρήσει τα δικαιώματα της μουσικής του πατέρα του: 

«Είμαι σίγουρος ότι κανείς δεν έχει πάρει επισήμως τα δικαιώματα για καμία βιογραφική ταινία... Θα το ήξερα», έγραψε ο Ντάνκαν Τζόουνς στο Twitter και πρόσθεσε: «Δε λέω ότι δεν θα γίνει αυτή η ταινία. Ειλικρινά δε θα μπορούσα να ξέρω. Λέω πως όπως έχουν τα πράγματα, αυτή η ταινία δεν θα έχει μουσική του πατέρα μου και δε μπορώ να φανταστώ το ενδεχόμενο να αλλάξει αυτό. Αν θέλετε να δείτε μία βιογραφία χωρίς τη μουσική του ή την ευλογία της οικογένειάς του, θα εξαρτηθεί από το κοινό», καταλήγει.