Κυκλοφόρησε το τρέιλερ και φωτογραφικό υλικό του «Mothers Brooklyn», της νέας ταινίας του Έντουαρτ Νόρτον, ο οποίος σχεδόν 20 χρόνια μετά βρίσκεται ξανά στο σκηνοθετικό τιμόνι.

Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Τζόναθαν Λέθεμ που κυκλοφόρησε το 1999. Αντίθετα με το βιβλίο που αναφέρεται στη δεκαετία του ’90, το επερχόμενο noir δράμα τοποθετείται στη δεκαετία του ’50 στην  Νέα Υόρκη.

Ο Νόρτον υποδύεται έναν ντετέκτιβ με σύνδρομο Τουρέτ, που προσπαθεί να διαχειριστεί τα κινητικά και φωνητικά του τικ και να διαλευκάνει το φόνο του μέντορα και μοναδικού φίλου του, Φρανκ Μίνα (Μπρους Γουίλις). Στην ταινία συμμετέχει μια πλειάδα γνωστών ηθοποιών: Μπρους Γουίλις, Άλεκ Μπάλντουιν, Γουίλεμ Νταφό και Λέσλι Μαν.

«Νομίζω ότι υπάρχουν ορισμένοι χαρακτήρες που ριζώνουν μέσα σου σχεδόν από την πρώτη στιγμή. Έτσι και εδώ πρόκειται για έναν ήρωα που θα είναι μοναδικός. Κατά κάποιον τρόπο θα σας αιχμαλωτίσει και ύστερα θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο που διευρύνεται συνεχώς», αναφέρει ο Νόρτον για την επερχόμενη ταινία.

Το «Mothers Brooklyn» αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου από τη Warner Bros Pictures.