Ανάμεσα στις πολλές αποκαλύψεις του συνεδρίου D23 της Disney το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν και ένα μίνι αφιέρωμα στο ένατο «Star Wars», το «The Rise of Skywalker» (ή «Skywalker η Άνοδος», όπως αποδόθηκε στα ελληνικά). Ξεκίνησε με πλάνα από τις προηγούμενες 8 ταινίες πριν περάσει στο φρέσκο υλικό, και στο τέλος του έκρυβε μια σκηνή που προκάλεσε... φρενίτιδα στην αίθουσα.

Τώρα που το συγκεκριμένο βίντεο έγινε διαθέσιμο online, μπορούμε να καταλάβουμε κι εμείς γιατί έγινε τέτοιος χαμός. Η Ρέι, η βασική ηρωίδα των τελευταίων ταινιών και διάδοχος του Λουκ Σκάιγουοκερ, φοράει τη μαύρη κουκούλα των κακών Λόρδων Σιθ, και κρατάει διπλό κόκκινο φωτόσπαθο, παρόμοιο με εκείνο του Νταρθ Μάουλ στο «Επεισόδιο Ι: Η Αόρατη Απειλή».

Αυτό σημαίνει ότι πέρασε στη Σκοτεινή Πλευρά της Δύναμης; Πρόκειται για μεταμφίεση; Για σκηνή ονείρου; Η κοινότητα των φαν δεν σταματάει να βγάζει δικές της θεωρίες. Μέχρι να δούμε την ταινία στις 19 Δεκεμβρίου και να πάρουμε την απάντηση, δείτε κι εσείς το βίντεο με την επίμαχη σκηνή.