Πέρα από κάθε αναμενόμενο ήταν οι εισπράξεις των τριών πρώτων ημερών της προβολής της τρίτης συνέχειας του franchise με τον Τζέραρντ Μπάτλερ «Ο Φύλακας Άγγελος Έπεσε» (Angel Has Fallen), συγκεντρώνοντας 21,25 εκατ. δολάρια, αν και οι κριτικές δεν είναι και οι καλύτερες.

Το «Ο Φύλακας Άγγελος Έπεσε» είναι πολύ κοντά στα 21,6 εκατ. δολάρια που είχε πετύχει η προηγούμενη ταινία με τίτλο «Το Λονδίνο Έπεσε» του 2016. Η πρώτη ταινία της σειράς «Ο Όλυμπος Έπεσε« του 2013 ξεκίνησε με 30,4 εκατ. δολάρια. Ωστόσο καμία από αυτές τις ταινίες δεν είχε καταφέρει να έρθει στην πρώτη θέση του αμερικανικού box office το πρώτο σαββατοκύριακο προβολής της, κάτι που κατάφερε ο «Φύλακας Άγγελος». Και είναι η πρώτη φορά που αυτό συμβαίνει στην καριέρα του Τζέραρντ Μπάτλερ από το 2007, όταν υποδύθηκε τον Λεωνίδα στο «300».

Στη νέα ταινία της κινηματογραφικής σειράς όπου πάντα κάτι... πέφτει, ο Μάικ Μπάνινγκ (Μπάτλερ) κατηγορείται αδίκως για την απόπειρα δολοφονίας του αμερικανού προέδρου Άλαν Τράμπουλ (Μόργκαν Φρίμαν) και τίθεται υπό κράτηση. Αφού δραπετεύσει, σύντομα θα βρεθεί μόνος του και θα χρειαστεί να αποφύγει την υπηρεσία του και να ξεγελάσει το FBI ώστε να εντοπίσει ποιος απειλεί τον πρόεδρο. Απεγνωσμένος να βρει την αλήθεια, ο Μπάνινγκ στρέφεται σε ξένους συμμάχους με σκοπό να διατηρήσουν το όνομά του καθαρό, να προστατεύσουν την οικογένειά του από το κακό και να σώσουν τη χώρα από τον επικείμενο κίνδυνο.

Η ταινία «Ο Φύλακας Άγγελος Έπεσε» θα προβάλλεται στην Ελλάδα από τις 12 Σεπτεμβρίου.