Αφού ο Άαρον Πολ μας ξεγέλασε με μια σειρά από teaser που αντί για την ταινία «Breaking Bad» αποκάλυψαν το... μεσκάλ που κυκλοφορεί σε συνεργασία με τον Μπράιαν Κράνστον, τώρα μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα.

Άλλωστε η ημερομηνία της πρεμιέρας του «El Camino: A Breaking Bad Movie» ανακοινώθηκε (11  Οκτωβρίου στο Netflix), το πρώτο teaser κυκλοφόρησε, δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε. Γι' αυτό και ο Πολ, που στην αγαπημένη σειρά «Breaking Bad» υποδύθηκε τον Τζέσι Πίνκμαν, μοιράστηκε στα social media μια σκηνή που ζητάει να δούμε, προκειμένου να προετοιμαστούμε για όσα μας περιμένουν στην ταινία.

Πρόκειται για σκηνή από το επεισόδιο της τρίτης σεζόν με τίτλο «One Minute», όπου ο Πίνκμαν κατηγορεί τον Γουόλτερ Γουάιτ / Άιζενμπεργκ (Μπράιαν Κράνστον) ότι του κατέστρεψε τη ζωή: «Από τότε που σε γνώριζα, όλα για τα οποία νοιαζόμουνα εξαφανίστηκαν, καταστράφηκαν, έγιναν σκατά, πέθαναν. Από τότε που κόλλησα με τον μεγάλο Άιζενμπεργκ, δεν έχω υπάρξει πιο μόνος. Δεν έχω τίποτα! Κανέναν!» λέει ο Πίνκμαν.

Και υποθέτουμε ότι σε αυτή την κατάσταση θα τον βρει και η επερχόμενη ταινία, αλλά πια δεν θα έχει ούτε τον Γουάιτ / Άιζενμπεργκ, που πέθανε στο τελευταίο επεισόδιο...