Όταν κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του «Star Wars: The Rise of Skywalker», το ενδιαφέρον μονοπώλησε η τελευταία σκηνή με τη Ρέι (Ντέιζι Ρίντλεϊ) να φοράει την κάπα των Σιθ και να κρατάει ένα διπλό κόκκινο φωτόσπαθο από αυτά που χρησιμοποιούν οι «κακοί» των ταινιών.

Αφού πέρασαν κάποιες ημέρες και εξαντλήθηκε η συζήτηση για το αν η Ρέι πέρασε στη Σκοτεινή Πλευρά, αν απλά μεταμφιέστηκε έτσι ή αν όλο αυτό είναι ένα όραμα/όνειρο, οι πιο αετομάτηδες φαν του «Star Wars» ανέλυσαν κάθε καρέ του τρέιλερ και εντόπισαν ένα λάθος των δημιουργών της ταινίας.

Συγκεκριμένα, στη σκηνή όπου ο Κάιλο Ρεν (Άνταμ Ντράιβερ) μονομαχεί με τη Ρέι πάνω σε μία αγνώστου ταυτότητας κατασκευή, με τη θάλασσα να λυσσομανάει γύρω τους, ο Ρεν φοράει μια κάπα η οποία δεν φαίνεται στην αντανάκλασή του στο πάτωμα.

TIL: Kylo Ren’s cape is completely computer-generated. Look closely at his reflection. from r/StarWars

Δύο πράγματα μπορούν να έχουν συμβεί εδώ: α) Ο Ντράιβερ δεν φορούσε κάπα στο γύρισμα και αυτή προστέθηκε ψηφιακά στη συνέχεια, αλλά οι ειδικοί των εφέ ξέχασαν να κάνουν το ίδιο και στην αντανάκλαση. β) Ο Ντράιβερ φορούσε κάπα αλλά η αντανάκλαση δεν υπήρχε και προστέθηκε ψηφιακά αργότερα, με τους ειδικούς των εφέ και πάλι να ξεχνούν τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια.

Πάντως αν η συγκεκριμένη σκηνή δεν είχε μπει στο τρέιλερ, αμφιβάλλουμε αν θα είχε προσέξει κανείς το λάθος βλέποντάς το στην ταινία...