Όπως είχαμε γράψει από τον περασμένο Μάιο, το YouTube αποφάσισε να αλλάξει στρατηγική όσον αφορά τις σειρές που προβάλλει αποκλειστικά στη συνδρομητική του πλατφόρμα, το YouTube Premium. Κάποιες θα γίνονται διαθέσιμες δωρεάν για όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, με διαφημίσεις.

Η αρχή έγινε ήδη με το «Cobra Kai», τη σειρά-σίκουελ στο «Καράτε Κιντ», που ξαναβρίσκει τους Ντάνιελ Λα Ρούσο (Ραλφ Μάτσιο) και Τζόνι Λόρενς (Γουίλιαμ Ζάμπκα) 34 χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας, να αναθερμαίνουν την αντιπαλότητά τους. Δείτε παρακάτω το πρώτο επεισόδιο, καθώς και τα υπόλοιπα 9 δωρεάν στο YouTube.

Δυστυχώς οι υπότιτλοι που είναι διαθέσιμοι σε 10 γλώσσες δεν περιλαμβάνουν τα ελληνικά, ενώ θα πρέπει να δείτε όλα τα επεισόδια μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου καθώς τότε ξαναγυρνούν στο Premium. Ωστόσο, από εκείνη τη μέρα και μετά θα γίνονται δωρεάν διαθέσιμα τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν, ένα κάθε εβδομάδα. Αν δεν έχετε δει το «Cobra Kai» τώρα είναι η ευκαιρία σας, εμείς το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.