Οι φαν των Lego και της θρυλικής σειράς «Τα Φιλαράκια» μπορούν πλέον να αποκτήσουν το Lego Central Perk, καθώς βρίσκεται ήδη διαθέσιμο στα καταστήματα όσο και online.

Το Lego Central Perk που κυκλοφόρησε με αφορμή τη φετινή 25η επέτειο της σειράς, είναι ένα σετ που αναπαριστά την καφετέρια Central Perk, στον καναπέ της οποίας άραζαν πάντα οι ήρωες της σειράς. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι εντυπωσιακή, από τις μηχανές του καφέ μέχρι τη σκηνή με το μικρόφωνο για να τραγουδάει η Φοίβη το «Smelly Cat» και άλλες μεγάλες επιτυχίες.

Στις φιγούρες περιλαμβάνονται ο Ρος, η Ρέιτσελ, ο Τσάντλερ, η Μόνικα, ο Τζόι και η Φοίβη με κάποια χαρακτηριστικά αξεσουάρ που θα σας επιτρέψουν να αναπαραστήσετε σκηνές της σειράς (θυμάστε τη man bag του Τζόι;), ενώ η έκπληξη είναι ότι στο σετ υπάρχει και ο Γκάνθερ, ο ιδιοκτήτης του Central Perk.

Η τιμή του επετειακού Lego Central Perk ανέρχεται στα 89.99 ευρώ και ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παραγγείλει έως δυο τεμάχια. Οι πιστοί Έλληνες φαν της σειράς μπορούν να παραγγέλουν το δικό τους σετ εδώ.