Διέρρευσε το όνομα ενός εκ των πρωταγωνιστών της σειράς του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστός ο ρόλος που θα έχει. 

Και το όνομα αυτού: Γουίλ Πούλτερ, γνωστός από τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους στα «Black Mirror», «Bandersnatch», «Detroit» και την πολύ καλή ταινία τρόμου «Midsommar».

Την είδηση έκανε γνωστή το Variety, χωρίς ωστόσο το Amazon να επιβεβαιώνει κάτι μέχρι στιγμής .

Τη σκηνοθεσία της πολυαναμενόμενης σειράς που θα είναι prequel της επικής τριλογίας του Πίτερ Τζάκσον, υπογράφει ο Χ.Α. Μπαγιόνα. Η σειρά της Amazon θα μας μεταφέρει χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα κινηματογραφικού «Άρχοντα» και συγκεκριμένα στη δεύτερη εποχή η οποία διήρκεσε 3441 χρόνια και τελείωσε με την πτώση του στρατού του Σάουρον όταν νικήθηκε από την Τελευταία Συμμαχία Ξωτικών και Ανθρώπων, μετά την πτώση του Νούμενορ. 

Η παραγωγή θα ξεκινήσει μέσα στο 2020 και ο πρώτος κύκλος θα προβληθεί μέσα στο 2021, ενώ η συμφωνία αναφέρει ότι η σειρά θα αποτελείται από πέντε σεζόν τουλάχιστον.

Τα γυρίσματα θα γίνουν στη Νέα Ζηλανδία, όπως και οι ταινίες, με συνολικό κόστος που αγγίζει το 1.5 δισ. δολάρια, κάνοντας τον τηλεοπτικό Άρχοντα, την πιο ακριβή σειρά όλων των εποχών.