Μετά την Κρίστεν Στιούαρτ που θεωρεί ότι ο Ρόμπερτ Πάτινσον είναι ο μοναδικός που μπορεί να παίξει τον Μπάτμαν, έχουμε έναν ακόμη ηθοποιό που εγκρίνει τη συγκεκριμένη επιλογή. Και ο λόγος του μετράει περισσότερο γιατί: α) δεν είναι πρώην του Πάτινσον όπως η Στιούαρτ και β) έχει παίξει τον Μπάτμαν σε τρεις καταπληκτικές ταινίες.

Ο Κρίστιαν Μπέιλ, λοιπόν, ο Μπάτμαν των τριών ταινιών του Κρίστοφερ Νόλαν, έδωσε την έγκρισή του για την επιλογή του Πάτινσον μιλώντας στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Τορόντο, λέγοντας: «Καλή επιλογή. Είναι ενδιαφέρων ηθοποιός. Είμαι σίγουρος ότι θα σκαρφιστεί κάτι πολύ ενδιαφέρον».

Ενώ όταν ρωτήθηκε αν έχει να δώσει κάποια συμβουλή στον Πάτινσον, είπε κάτι που δεν περιμέναμε να ακούσουμε: «Θα πω ό,τι είχα πει και στον Μπεν (σ.σ. Άφλεκ). Να φροντίσει να μπορεί να κατουράει μόνος του. Δεν νιώθεις και πολύ υπερήρωας αν δεν μπορείς να κατουρήσεις μόνος σου». Ο Μπέιλ αναφέρεται σε αυτές τις πολύ ωραίες αλλά και πολύ άβολες στολές του κινηματογραφικού Μπάτμαν, που χρειάζονται τρία άτομα για να τις βάλουν και να τις βγάλουν από τον ηθοποιό. Ο Πάτινσον θα πρέπει να φροντίσει η στολή του θα του δώσουν να του επιτρέπει να πηγαίνει μόνος του στην τουαλέτα...