Το κενό που θα δημιουργήσει η αποχώρηση από το Netflix δύο μεγάλων κωμικών σειρών, του «Friends» και του «The Office» το 2020 και το 2021 αντίστοιχα, θα καλύψει ένα από τα πιο επιδραστικά sitcoms όλων των εποχών, το θρυλικό «Seinfeld».

Όπως ανακοίνωσε χθες η πλατφόρμα streaming, και τα 180 επεισόδια της σειράς που προβλήθηκε για πρώτη φορά από το 1989 έως το 1998, θα γίνουν διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο το 2021.

Αν τόσα χρόνια βλέπατε το «Seinfeld» στην κορυφή λιστών με τις καλύτερες τηλεοπτικές κωμωδίες και δεν καταλαβαίνατε γιατί γινόταν τόσος θόρυβος, αν κάνετε υπομονή μέχρι το 2021 θα το διαπιστώσετε.

Στη σειρά πρωταγωνιστούσε μια παρέα αντιπαθητικών εκ πρώτης όψεως χαρακτήρων, που σύντομα άρχιζες να τους λατρεύεις: ο stand up κωμικός Τζέρι Σάινφελντ ως μια πιο τραβηγμένη εκδοχή του εαυτού του· ο Τζέισον Αλεξάντερ ως Τζορτζ Κονστάνζα, παιδικός φίλος του Τζέρι, loser και γκαφατζής· η Τζούλια Λουίζ Ντρέιφους ως Ελέιν, πρώην σχέση του Τζέρι και νυν φίλη· και ο Μάιλ Ρίτσαρντς ως άκρως ενοχλητικός γείτονας Κρέιμερ.

Και για να καταλάβετε πόσο μεγάλη υπόθεση ήταν το «Seinfeld» για την αμερικανική τηλεόραση, αρκεί να δείτε την τηλεθέαση του τελευταίοι επεισοδίου του, σε σχέση με την αντίστοιχη για τα «Φιλαράκια». Το επεισόδιο «The Last One» του «Friends» παρακολούθησαν 52,5 τηλεθεατές στις ΗΠΑ. Το επεισόδιο «The Finale» του «Seinfeld», 76,3 εκατομμύρια…