Τα επετειακά αφιερώματα, τα αποκαλυπτικά άρθρα με άγνωστες πληροφορίες και οι συγκινητικές αναρτήσεις στα social media κορυφώνονται όσο πλησιάζουμε στην ημέρα (22/09) που πριν 25 χρόνια προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο των αγαπημένων μας «Friends».

Γιορτάζοντας την επέτειο οι πρωταγωνιστές της εμβληματικής σειράς, Ντέιβιντ Σουίμερ, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου και Ματ ΛεΜπλανκ μοιράστηκαν στο Instagram μια παλαιότερη φωτογραφία της παρέας των πέντε που αγαπήσαμε, συγκινώντας τα εκατομμύρια θαυμαστών τους στα social media.

«Γιορτάζοντας μια βραδιά Πέμπτης, 25 χρόνια πριν... Ευχαριστούμε όλους τους θαυμαστές μας εκεί έξω! Χωρίς εσάς δεν θα το πετυχαίναμε αυτό» σχολίασε στη λεζάντα του ο «Ρος» «ταγκάροντας» και τους υπόλοιπους της παρέας εκτός από την Τζένιφερ Άνιστον και τον Μάθιoυ Πέρι οι οποίοι δεν έχουν λογαριασμούς στο Instagram.

«Μπορεί να βρισκόμαστε σε διαφορετικά μέρη είμαστε όμως σε επαφή» έγραψε η «Φοίβη», ενώ ο «Τζόι» ανέφερε «Μοιάζει σαν χθες. Ευχαριστούμε όλους τους θαυμαστές μας που μας παρακολουθούσαν». Η «Μόνικα» από την πλευρά της, αφού «την είπε» σε «Ρέιτσελ» και «Τσάντλερ» που δεν έχουν Instagram, απευθύνθηκε στους θαυμαστές της σειράς αναφέροντας «σίγουρα ήσασταν εκεί για εμάς».