Ο Ντέιβιντ Μορέλ, ο μυθιστοριογράφος και δημιουργός του Ράμπο στο πρώτο του μυθιστόρημα «First Blood» το 1972, «έθαψε» κανονικά την τελευταία ταινία «Rambo: Last Blood» που κυκλοφόρησε στις αμερικανικές αίθουσες την Παρασκευή.

Ο Μορέλ πήγε και παρακολούθησε την ταινία και εξέφρασε την άποψή του, η οποία δεν ήταν καθόλου κολακευτική, μέσα από το Twitter. Συγκεκριμένα ο Μορέλ, όχι μόνο μίσησε το 5ο φιλμ Ράμπο αλλά δήλωσε επίσης ότι ντρέπεται που το όνομά του σχετίζεται με αυτό.

Σημειώνεται ότι το φιλμ έχει λάβει αρνητικές κριτικές από τον ξένο Τύπο τις οποίες προσυπογράφει και ο Μόρελ δηλώνοντας «Συμφωνώ με τις κριτικές. Η ταινία είναι ένα χάλι. Ντρέπομαι που το όνομά μου συνδέεται με αυτή».

Σε συνέντευξη του στο Newsweek ο Μόρελ ανέφερε ότι η ταινία είναι απάνθρωπη και ότι φεύγοντας από το σινεμά τον έκανε να νιώθει ταπεινωμένος και περισσότερο κτήνος παρά ανθρώπινο ον. Επίσης τη χαρακτήρισε ως μια φθηνή παραγωγή με αδέξια σκηνοθεσία.

Θυμίζουμε ότι πριν μήνες, ο Σιλβέστερ Σταλόνε ο οποίος επιστρέφει ως Τζον Ράμπο έχοντας βάλει το χεράκι του και στο σενάριο, είχε δηλώσει στο Instagram ότι η νέα ταινία θα είναι η πιο βίαιη από όλες, χαρακτηρίζοντας τη «Ηard R rating». «Aυτό που έρχεται δεν θα μοιάζει με τίποτα από όσα έχετε δει μέχρι τώρα… Ο θάνατος έρχεται».

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Great day! We got our HARD R Rating today! What’s coming is going to be unlike anything you’ve ever seen...” ...Death is coming” John said #RAMBO

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sly Stallone (@officialslystallone) στις

Στην πέμπτη και τελευταία ταινία Ράμπο, ο ήρωας είναι έτοιμος να ξεπαστρέψει κόσμο με κάθε δυνατό τρόπο. Η ιστορία ακολουθεί το Ράμπο στο Μεξικό, μετά την απαγωγή της κόρης του φίλου του. Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα από τα πιο βίαια και επικίνδυνα καρτέλ ναρκωτικών.

Όπως αναφέρει η σύνοψη της ταινίας: Σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά την πρώτη ταινία, ο Σιλβέστερ Σταλόνε επιστρέφει ως ένας από τους κορυφαίους ήρωες δράσης όλων των εποχών, ως Τζον Ράμπο. Τώρα, ο Ράμπο θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν του και να φέρει ξανά στην επιφάνεια τις ανελέητες πολεμικές του ικανότητες με σκοπό να πάρει εκδίκηση στην τελευταία του επικίνδυνη αποστολή. Το τελευταίο κεφάλαιο της θρυλικής σειράς είναι ένα θανάσιμο ταξίδι εκδίκησης κι αίματος.

Στο σκηνοθετικό τιμόνι βρίσκεται ο Άντριαν Γκρούνμπεργκ.

Το «Rambo: Last Blood» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 26 Σεπτεμβρίου.