Πρεμιέρα με το κέφι και το γνωστό μπρίο του Νίκου Μουτσινά έκανε σήμερα η εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ.

Ο παρουσιαστής γύρισε ανανεωμένος από τις διακοπές του και έτοιμος να κρατήσει ευχάριστη παρέα κοινό μέσα από τη νέα του τηλεοπτική στέγη. Ωστόσο καθώς φαίνεται τον έπιασε το κακό το μάτι και κατά τη διάρκεια της εκπομπής έπεσε το ρεύμα στο στούντιο. 

Καθώς ο παρουσιαστής είχε ξεκινήσει να σχολιάζει τα αποσπάσματα της «Χρυσής Τηλεόρασης» και η Βάνια με ορισμένες από τις παίκτριες του περσινού GNTM εισέβαλαν στο πλατό, η τάση του ρεύματος έπεσε και έσβησαν τα videowalls. Ο παρουσιαστής «έριξε» αναγκαστικά διαφημιστικό διάλειμμα, όμως δεν επέστρεψε ποτέ ξανά, με το κανάλι αμέσως μετά τις διαφημίσεις να μεταδίδει τουρκική σειρά «Φτερωτός Θεός». 


Ο ΣΚΑΪ με μήνυμά του στο πάνω μέρος της οθόνης, ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως η εκπομπή διακόπηκε λόγω τεχνικού προβλήματος: «Λόγω τεχνικού προβλήματος η μετάδοση της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι διακόπτεται», έγραφε συγκεκριμένα.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αύριο παιδιά.

A post shared by Kalo Mesimeraki (@kalomesimeraki) on

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουτσινάς με βίντεο που ανέβασε στο Instagram εξήγησε στους τηλεθεατές τι συνέβη. «Έγινε μια εξαιρετική πρεμιέρα, είναι αυτό που λένε η πρώτη εκπομπή είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες. Παιδιά κακά τα ψέμματα, πέσαν τα ρεύματα, αλλά αύριο, αύριο εδώ» ανέφερε ο παρουσιαστής με το γνωστό του χιούμορ, ενώ παράλληλα έδειξε στους followers πόσο το διασκεδάζουν στα παρασκήνια, ακόμα και με διακοπή ρεύματος.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

-Διακοπή ρεύματος. -Εμεις:

A post shared by Kalo Mesimeraki (@kalomesimeraki) on