Πόσο μεγάλη φαντασία διαθέτετε ώστε ώστε να φανταστείτε τον Ράμι Μάλεκ ως το επόμενο κορίτσι του Μποντ; Προτού μας κατηγορήσετε ότι τρελαθήκαμε και δεν ξέρουμε τί γράφουμε, σας ενημερώνουμε ότι ο ίδιος ο Μάλεκ μας προκαλεί να τον κάνουμε εικόνα ως σαγηνετυτικό... Bond girl.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The Late Show With Stephen Colbert» το βράδυ της Τετάρτης και αφηγήθηκε μια αστεία στιγμή που είχε με τον Ντάνιελ Κρεγκ στα γυρίσματα της νέας ταινίας Μποντ «Not Time To Die» στην οποία υποδύεται τον εχθρό του 007.

«Είχαμε να γυρίσουμε μια πολύπλοκη σκηνή και έτσι προσπαθούσαμε να την προετοιμάσουμε μαζί με τον σκηνοθέτη μας, Κάρι Φουκουνάγκα», εξηγεί στον Στίβεν Κόμπερτ ο Μάλεκ. 

«Επί ώρες έπεφταν διάφορες ιδέες στον τραπέζι, όταν τελικά βρήκαμε τη λύση. Και τότε με άρπαξε, με σήκωσε πάνω και –δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν έκανα εγώ την επόμενη κίνηση ή εκείνος- αλλά φιληθήκαμε. Θα ομολογήσω ότι ο Ντάνιελ το ξεκίνησε και με ξάφνιασε. Αφού μου πήρε μια στιγμή να βρω και πάλι την ανάσα μου, τον κοίταξα και του είπα "Άρα τώρα αυτό με κάνει κορίτσι του Μποντ;"».

Ωστόσο, συνεχίζοντας ο Μάλεκ ομολόγησε ότι ψηφίζει τον Κρεγκ ως τον καλύτερο Τζέιμς Μποντ που υπήρξε ποτέ, έτσι ίσως ήταν ο ίδιος τελικά που επιδίωξε το περιβόητο φιλί που περιγράφει. «Ανυπομονούσα πολύ να γυρίσω τις σκηνές μου με τον Κρεγκ. Είναι ο αγαπημένος μου Μποντ», είπε στον παρουσιαστή.