Κι ενώ η 10η σεζόν του «The Walking Dead» έκανε χθες βράδυ πρεμιέρα στις ΗΠΑ (στην Ελλάδα θα το δούμε απόψε στις 22.40 από το Fox), ανακοινώθηκε ότι η σειρά θα επιστρέψει και για 11η σεζόν, και μάλιστα θα φέρει μαζί της και έναν βασικό χαρακτήρα που είχε αποχωρήσει.

Πρόκειται για τη Μάγκι (Λόρεν Κόχαν) που άφησε τη σειρά στην αρχή της 9ης σεζόν, σχεδόν ταυτόχρονα με τον Ρικ (Άντριου Λίνκολν). Η αποχώρηση της ηθοποιού είχε να κάνει με τη νέα σειρά «Whiskey Cavalier» όπου είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο – όμως το συγκεκριμένο πρότζεκτ ακυρώθηκε μετά την πρώτη σεζόν και πλέον είναι ελεύθερη να τα ξαναβάλει με τα… ζόμπι.

Δεν ξεκαθαρίστηκε αν η Κόχαν θα επιστρέψει στην 11η σεζόν ή αν θα προλάβουμε να τη δούμε και στα τελευταία επεισόδια της 10ης, πάντως η επιστροφή της είναι σίγουρα καλοδεχούμενη – ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση και της Μισόν (Ντανάι Γκουρίρα) που αναμένεται στα επόμενα επεισόδια.

Τρέιλερ έχει, τίτλο όχι

Όσον αφορά το νέο spinoff του «The Walking Dead» – δεύτερο μετά από το «Fear The Walking Dead» – λίγο μετά τις πρώτες φωτογραφίες κατέφθασε και το τρέιλερ. Αλλά ο τίτλος… αγνοείται, και πρέπει, αν δεν κάνουμε λάθος, να είναι η πρώτη φορά που βγαίνει τρέιλερ για μια σειρά χωρίς τίτλο.