Μία εβδομάδα νωρίτερα θα δούμε τελικά το «Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο» (Terminator: Dark Fate) στην Ελλάδα, στις 31 Οκτωβρίου αντί για τις 7 Νοεμβρίου που ήταν προγραμματισμένο. Και μέχρι τότε έχουμε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε τους 5 βασικούς χαρακτήρες της ταινίας, μέσα από μια σειρά σύντομων βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Paramount.

Τι μας άρεσε περισσότερο στα βίντεο αυτά; Ότι στα «κεφαλάκια» που μιλούν είναι και εκείνο του μεγάλου Τζέιμς Κάμερον, σκηνοθέτη των δύο πρώτων «Εξολοθρευτών», που εδώ έχει ρόλο παραγωγού. Η ενασχόλησή του με τη νέα ταινία αποτελεί εγγύηση ότι δεν θα επαναληφθεί η μετριότητα των τριών προηγούμενων.

Τ-800. Το κλασικό ρομπότ που ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ υποδύεται από το... 1984, εδώ εμφανίζεται γερασμένο, και με πολλά ανθρώπινα χαρακτηριστικά στη συμπεριφορά του. Το πώς έφτασε σε αυτό το σημείο είναι μία από τις αποκαλύψεις που η ταινία κρατάει για τη μεγάλη οθόνη.

Σάρα Κόνορ. Η επιστροφή της Λίντα Χάμιλτον στο ρόλο που υποδύθηκε για τελευταία φορά στο «Εξολοθρευτής: Μέρα Κρίσης» του 1991 ήταν η μεγάλη έκπληξη όταν ανακοινώθηκαν τα σχέδια για νέα ταινία. Η Σάρα Κόνορ πλέον έχει πάρει τη θέση του... Εξολοθρευτή, καθώς είναι μια φονική μηχανή που έχει μάθει να κυνηγάει και να σκοτώνει ρομπότ.

Γκρέις. Ο νέος χαρακτήρας που υποδύεται η Μακένζι Ντέιβις δεν είναι ακριβώς άνθρωπος, δεν είναι ακριβώς μηχανή. Αλλά μοιάζει να έχει τα καλύτερα στοιχεία και των δύο, καθώς αντιμετωπίζει στα ίσα τους Εξολοθρευτές. Έρχεται από το μέλλον για να προστατέψει το νέο στόχο των ρομπότ.

Rev-9. Ο πιο εξελιγμένος, φονικός και ανίκητος Εξολοθρευτής όλων των ταινιών που έχουν προηγηθεί. Τον υποδύεται ο Γκάμπριελ Λούνα και όπως βλέπουμε στο βίντεο οι ικανότητές του είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακές. Λογικό, αφού χρειάζεται να ενώσουν τις δυνάμεις τους και οι τρεις παραπάνω ήρωες για να έχουν ελπίδες να τον εμποδίσουν.

Ντάνι Ράμος. Η κοπέλα που υποδύεται η Νατάλια Ρέγιες είναι ο χαρακτήρας που παίρνει τη θέση της Σάρα Κόνορ από την πρώτη ταινία. Τα ρομπότ από το μέλλον τη θέλουν νεκρή για κάποιο λόγο που θα πρέπει να περιμένουμε έως τις 31 Οκτωβρίου για να μάθουμε...