Τον ηθοποιό Κιάνου Ριβς προσέγγισε ο σεναριογράφος της κινηματογραφικής σειράς «Fast & Furious», με στόχο να πείσει τον ηθοποιό να συμμετάσχει στη νέα ταινία.

Ο Ριβς ήδη έχει συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει στο επόμενο τέταρτο «Matrix».

Τώρα, σε συνέντευξή του στην Screen Rant, ο Μόργκαν αποκάλυψε ότι συζήτησε με τον Ριβς την πιθανότητα να συμμετάσχει ο ηθοποιός στην επόμενη ταινία «Fast & Furious».

«Κάθισα μαζί του και μιλήσαμε γι' αυτό», είπε ο Μόργκαν. «Ήθελα να είναι στον κόσμο του Fast εδώ και πολύ καιρό. Προσπαθούμε απλά να τα βρούμε... το πιο δύσκολο πράγμα είναι πάντα ο χρόνος και τα ανταγωνιστικά προγράμματα και στη συνέχεια να σχεδιάσουμε μαζί τι είναι το πιο σωστό. Η ένθερμη επιθυμία μου είναι να τον φέρω σίγουρα σε αυτή τη σειρά».

Ο Ριβς εφόσον δεχτεί θα προστεθεί στο καστ στο οποίο έχουν ενταχθεί η Αμερικανίδα ράπερ Cardi B και ο τραγουδιστής Οσούνα.

Η είδηση για την Cardi B αποκαλύφθηκε με ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram με τους Βιν Ντίζελ την Cardi, με τον Βιν να λέει: «Έχω εξαντληθεί, έχουμε τόσα μοναδικά πράγματα γι' αυτή την ταινία, θα τα βάλουμε όλα στο τραπέζι, θα τα δείξουμε όλα».

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last day in the UK! Pa mi Gente... #Fast92020 #Fatherhood

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel) on

Η Cardi συμφωνεί, λέγοντας: «Είμαι κουρασμένη, αλλά δεν μπορώ να περιμένω. Δεν θα κάνω μία εμφάνιση, αυτό θα είναι κάτι καλύτερο».