Ο πιλότος της Formula 1 Λιούις Χάμιλτον αποκάλυψε ότι αρνήθηκε πρόταση για να συμμετέχει στη νέα ταινία «Top Gun», λόγω βεβαρημένου προγράμματος. «Είχα μια ευκαιρία να το κάνω αλλά δεν μπορούσα», δήλωσε ο οδηγός της Mercedes σε συνέντευξή του στο ESPN.

«Προσπάθησα να είμαι στο "Top Gun" καθώς είμαι μεγάλος φαν όμως δεν έχω καθόλου χρόνου για τα γυρίσματα», εξήγησε και συνέχισε: «Έκανα οντισιόν για μια ταινία πρόσφατα και μου πήρε μια ολόκληρη μέρα για να μάθω το ρόλο». Ο ρόλος του δόθηκε σε «κάποιον σαν τον Κερτ Ράσελ» όπως αναφέρει, αλλά ακόμα και αν τον έπαιρνε θα ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον να βρει χρόνο για να γυρίζει τις σκηνές του.

«Σίγουρα δεν έχω χρόνο για ταινίες αυτή τη στιγμή. Αν δεις το πρόγραμμα μου… Είναι πολύ φορτωμένο και προσπαθώ να βρίσκω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου ώστε να μπορώ να κάνω το καλύτερο στους αγώνες. Έτσι είναι δύσκολο να ασχοληθώ και με άλλα πράγματα και να τα φέρω σε μια ισορροπία».

Θυμίζουμε ότι ο Χάμιλτον έχει κάνει cameo εμφανίσεις στο «Cars» όπως και στο «Zoolander 2», ενώ παράλληλα κάνει μαθήματα υποκριτικής και έχει προσλάβει ατζέντη με σκοπό να αναλάβει ρόλους σε μελλοντικές ταινίες.

Το «Top Gun: Maverick» έρχεται 34 ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη ταινία με τον Τομ Κρουζ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αυτόν του Πίτερ «Μάβερικ» Μίτσελ. Στο φιλμ αναμένεται να επιστρέψει και ο Βαλ Κίλμερ παρά το γεγονός ότι δεν εμφανίζεται στο πρώτο τρέιλερ που έχει κυκλοφορήσει.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 26 Ιουνίου 2020.