Ο Κουέντιν Ταραντίνο αποκάλυψε την αγαπημένη του ταινία για το 2019 και όχι δεν είναι το δικό του «Κάποτε στο… Χόλιγουντ» που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι.

Όσοι επίσης βιαστείτε να πείτε ότι είναι το «Joker» και πάλι θα πέσετε έξω. 

Ο εμβληματικός σκηνοθέτης ο οποίος συνηθίζει να μιλάει ανοιχτά για τις ταινίες που ξεχωρίζει κάθε χρόνο, έχει ήδη επιλέξει τη φετινή και την αποκαλύπτει στη συνέντευξη που έδωσε στο Deadline. Το αγαπημένο του φιλμ για το 2019 λοιπόν είναι η b movie ταινία, «Crawl».

H ταινία που στη χώρα μας κυκλοφόρησε με τον τίτλο «Διαφυγή» τον Ιούλιο,  είναι ένα θρίλερ επιβίωσης. Η ιστορία τοποθετείται στην Φλόριντα η οποία δέχεται την επίθεση ενός τυφώνα κατηγορίας 5 και μιας στρατιάς από τρομακτικούς αλιγάτορες.

Το θρίλερ παραγαγωγής Σαμ Ράιμι, φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Αλεξάντρ Αζά. Το σενάριο ανήκει στους Μάικλ και Σον Ράσμουσεν και πρωταγωνιστές τους Κάγια Σκοντελάριο, Μπάρι Πέπερ.

Όσοι δεν έχετε δει το φιλμ, η σύντομη περιγραφή του αναφέρει τα εξής:

Όταν ένας τεράστιος τυφώνας χτυπά τη Φλόριντα, η Χέιλι (Κάγια Σκοντελάριο) αγνοεί τις εντολές εκκένωσης για να αναζητήσει τον αγνοούμενο πατέρα της (Μπάρι Πέπερ). Αφού τον εντοπίσει σοβαρά τραυματισμένο στο υπόγειο του πατρικού της, οι δυο τους θα παγιδευτούν από τα ορμητικά νερά που πλημμυρίζουν όλο και περισσότερο το σπίτι. Καθώς ο χρόνος που τους απομένει για να ξεφύγουν από την ισχυρή καταιγίδα εξαντλείται, η Χέιλι και ο πατέρας της ανακαλύπτουν ότι η ανερχόμενη στάθμη των υδάτων είναι το λιγότερο που πρέπει να φοβούνται.