Ως Φρόντο δεν δίστασε να τα βάλει με στρατιές Ορκ, το Γκόλουμ, δαίμονες, ακόμα και τον ίδιο τον Σάουρον. Στον Φρέντι Κρούγκερ θα κολλήσει; Ο λόγος για τον Ελάιζα Γουντ ο οποίος επιβεβαίωσε ότι θέλει να κάνει το ριμέικ του καλτ franchise τρόμου «Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες» («A Nightmare On Elm Street»).  

Σε συνέντευξη που έδωσε στο ComingSoon.net ζητήθηκε στον Γουντ να αναφέρει τα πέντε αγαπημένα του θρίλερ. Τόσο ο Γουντ όσο και ο Ντάνιελ Νόα, συνέταιρός του στην εταιρεία παραγωγής SpectreVision δήλωσαν ότι εδώ και πολύ καιρό ονειρεύονται να αναβιώσουν τον Φρέντι Κρούγκερ. Καθόλου μάλιστα δεν τους αποθαρρύνει μια ανάλογη προσπάθεια που έγινε το 2010 και η οποία στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία.

Οι δυο τους αποκάλυψαν επίσης ότι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση των δικαιωμάτων του franchise που για εκείνους αποτελεί το «πρότζεκτ-όνειρο» αφού τους δίνει άπειρες επιλογές για το που θέλουν να πάνε την ιστορία, κάνοντας κάτι διαφορετικό και εξερευνώντας νέους… δρόμους.

Η εταιρεία παραγωγής των Γουντ και Νόα ιδρύθηκε το 2010 και εστιάζει στις ταινίες τρόμου, όπως το «A Girl Walks Home Alone At Night» και το περσινό «Mandy» με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Κέιτζ.