Η Warner Bros. Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ του «Scoob!», την πρώτη animation ταινία για τον αγαπημένο μας Scooby-Doo.

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε αρχικά βλέπουμε τον μικρό Shaggy σε μια παραλία να τρώει σάντουιτς όταν από το πουθενά εμφανίζεται ένα κουτάβι. Ο Shaggy μοιράζεται το σάντουιτς με τον σκύλο και κάπως έτσι ξεκινάει η φιλία τους. Ωστόσο, ο σκύλος πρέπει να ξεφύγει από τον μπόγια που τον αναζητά επειδή είναι αδέσποτος και ο Shaggy εκτός από το Scooby, το όνομα που του δίνει, θα πρέπει να βρει έναν τρόπο για να τον σώσει.

Μερικά χρόνια μετά και αφού οι δυο αχώριστοι φίλοι έχουν μεγαλώσει, μαζί με τη γνωστή παρέα, Fred, Vilma και Daphne, καλούνται να λύσουν το μυστήριο με το φάντασμα του Κέρβερου, του σκύλου του Κάτω Κόσμου, το οποίο όταν ελευθερώνεται ένας μεγάλος κίνδυνος απειλεί τον πλανήτη.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Tony Cervone σε σενάριο της Kelly Fremon Craig, ενώ τις φωνές τους δανείζουν οι ηθοποιοί: Kiersey Clemons, Zac Efron, Will Forte, Jason Isaacs, Ken Jeong, Tracy Morgan, Gina Rodriguez, Amanda Seyfried, Mark Wahlberg και Frank Welker, που υποδύεται τον Scooby-Doo από το 2002.

Ακολουθεί το τρέιλερ μεταγλωττισμένο στα ελληνικά.

To «Scoob!» θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 15 Μαΐου 2020.