Πριν από 6 μήνες κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας «Sonic the Hedgehog», με ήρωα τον αγαπημένο ήρωα των βιντεοπαιχνιδιών της Sega, και οι αντιδράσεις του κοινού στο σχεδιασμό του ήρωα ήταν τόσο έντονα αρνητικές, που τα στούντιο της Paramount… πήραν την ταινία πίσω.

Η πρεμιέρα της που τότε ήταν προγραμματισμένη για τις 8 Νοεμβρίου, μετατέθηκε για τις 14 Φεβρουαρίου 2020. Και στο διάστημα που μεσολάβησε, οι υπεύθυνοι των ειδικών εφέ ξαναδούλεψαν από την αρχή τον ήρωα και τον αντικατέστησαν σε όλες της σκηνές της ταινίας.

Μεγάλωσαν τα μάτια του, μείωσαν τα τεράστια δόντια που είχαν προκαλέσει και τον περισσότερο θόρυβο, έκαναν το σώμα του λιγότερο ανθρώπινο και το αποτέλεσμα αυτή τη φορά έγινε δεκτό με μεγάλη ικανοποίηση. Θυσιάστηκε βέβαια η αληθοφάνεια στο τρίχωμα, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει όταν είναι ευχαριστημένοι οι... πελάτες.

Και για να θυμηθείτε το φιάσκο του πρώτου τρέιλερ, που εξαφανίστηκε αμέσως από το κανάλι της Paramount αλλά επιζεί σε άλλες γωνιές του YouTube, δείτε το στη συνέχεια. Είναι συλλεκτικό.