Παρότι δεν έχει γίνει ακόμα η πρεμιέρα του «The Witcher», η τηλεοπτική σειρά του Netflix πήρε ήδη το πράσινο φως και για δεύτερη σεζόν.

Την αποκάλυψη έκανε η δημοφιλής πλατφόρμα μέσα από το Twitter ανακοινώνοντας ότι το «The Withcer» θα ανανεωθεί και για δεύτερη σεζόν συμπληρώνοντας ότι οι περιπέτειες του Γκέραλτ θα είναι μόνο η αρχή.

Οι φίλοι της λογοτεχνίας του φανταστικού και των video games γνωρίζουν καλά τον Γκέραλτ της Ρίβια, τον κυνηγό τεράτων που πρωταγωνιστεί στα βιβλία του Αντρζέι Σαπκόφκσι (του Πολωνού Τόλκιν, όπως τον αποκαλούν) και στη best seller σειρά βιντεοπαιχνιδιών «The Witcher» (ο Γητευτής στα ελληνικά).

Σύμφωνα με το Netflix η επίσημη σύνοψη της σειράς έχει εξής  «Ο Γκέραλτ της Ρίβια, ένας μεταλλαγμένος κυνηγός τεράτων, παλεύει να βρει την θέση του σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι συχνά αποδεικνύονται πιο μοχθηροί από τα τέρατα. Όταν όμως το πεπρωμένο τον σπρώχνει προς μία παντοδύναμη μάγισσα και μία νεαρή πριγκίπισσα με ένα επικίνδυνο μυστικό, οι τρεις αυτοί καλούνται να βρουν τον δρόμο τους στην ολοένα και πιο ασταθή Ήπειρο». 

Το «The Witcher» θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου.