Η 10η και τελευταία (;) ταινία του Ταραντίνο θα αργήσει ακόμα, καθώς ο σκηνοθέτης μάς προέκυψε πολυγραφότατος το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Ταραντίνο βρέθηκε πρόσφατα σε εκδήλωση στο Λονδίνο και εκεί δήλωσε ότι το Κάποτε στο… Χόλιγουντ δεν ήταν το κύκνειο άσμα του, καθώς έχει σχέδια για την επόμενη, 10 ταινία του. «Ναι, θα υπάρξει 10η, απλά δεν έχω ιδέα πότε θα γίνει» ανέφερε προσθέτοντας ότι δεν έχει σκεφτεί ακόμα το θέμα της.

Αυτό συμβαίνει γιατί ο σκηνοθέτης έχει άλλα σχέδια που προηγούνται αυτή την εποχή. «Μετά το Κάποτε στο… Χόλιγουντ έγραψα ένα θεατρικό έργο και μετά δούλεψα μια τηλεοπτική σειρά. Έγραψα μια σειρά πέντε επεισοδίων» αποκάλυψε και συνέχισε «Και αυτό τον καιρό γράφω ένα βιβλίο το οποίο πιστεύω θα τελειώσω σε τρεις μήνες περίπου.

Έτσι η ιδέα είναι ότι αν όλα πάνε καλά, μέχρι το Μάρτιο θα έχω τελειώσει το βιβλίο, μετά θεωρητικά θα κάνω ένα θεατρικό έργο και μετά θεωρητικά θα κάνω τη σειρά για την τηλεόραση. Μέχρι να τα τελειώσω όλα αυτά θα έχω σκεφτεί και τι θέλω να κάνω στην 10η ταινία».

Όπως έχει δηλώσει πολλές φορές πάντως ο ίδιος, μετά τη 10η ταινία του σκοπεύει να αποσυρθεί από το σινεμά.