Μετά από τον «Πρίγκιπα της Ζαμούντα» Ακίμ, ο Έντι Μέρφι θα αναστήσει έναν ακόμη αγαπημένο χαρακτήρα που υποδύθηκε στα 80s. Τον «Μπάτσο του Μπέβερλι Χιλς» Άξελ Φόλεϊ στην τέταρτη ταινία της σειράς, της οποίας τα δικαιώματα μόλις αγόρασε το Netflix από την Paramount.

Έτσι, ο «Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς 4» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix (πιθανότατα και στους κινηματογράφους), ενώ η πλατφόρμα διατηρεί τα δικαιώματα και για πέμπτη ταινία αν το επιθυμεί. Οι σχέσεις του Έντι Μέρφι με το Netflix είναι πολύ καλές, καθώς η ταινία τους «Με λένε Dolemite» έχει φέρει στον κωμικό της καλύτερες κριτικές των τελευταίων ετών της καριέρας του.

Οι δύο πρώτοι «Μπάτσοι του Μπέβερλι Χιλς» (1984, 1987) ήταν μεγάλες εμπορικές επιτυχίες, όχι όμως και το τρίτο μέρος το 1994. Έκτοτε η Paramount είχε προσπαθήσει πολλές φορές να «αναστήσει» τη σειρά, ακόμη και ως τηλεοπτικό σίριαλ. 

Ο Μέρφι αυτή την εποχή γυρίζει τον «Πρίγκιπα της Ζαμούντα 2» και ετοιμάζεται για να παρουσιάσει το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του «Saturday Night Live» στις 21 Δεκεμβρίου, υποδυόμενος ξανά κάποιους από τους δημοφιλείς χαρακτήρες με τους οποίους έγινε γνωστός το διάστημα 1980-84, όταν ήταν μέλος του καστ της εκπομπής.