Με την καταπληκτική σειρά «The Mandalorian» του Disney+ να έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των φίλων του Star Wars τις τελευταίες ημέρες, κοντέψαμε να ξεχάσουμε ότι σε ένα μήνα βγαίνει στους κινηματογράφους η νέα ταινία της σειράς, «The Rise of Skywalker» («Skywalker: Η Άνοδος» στα ελληνικά). Έρχεται όμως να μας το θυμίσει το Entertainment Weekly με το καθιερωμένο, πλέον, αφιέρωμά του, με νέες αποκλειστικές φωτογραφίες και κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες που δίνουν (με το σταγονόμετρο) οι συντελεστές.

Τι καινούργιο μαθαίνουμε λοιπόν;

  • Τα τρέιλερ που είδαμε μέχρι τώρα «ίσα που ξύνουν την επιφάνεια αυτού που είναι πραγματικά η ταινία» λέει ο σκηνοθέτης Τζέι Τζέι Έιμπραμς.
  • Έχει περάσει ένας χρόνος από τα γεγονότα των «Τελευταίων Jedi» και η Ρέι συνεχίζει την εκπαίδευσή της, όμως οι ικανότητες που θα τη βοηθήσουν να σώσει τον γαλαξία είναι αυτές που είχε όταν την πρωτογνωρίσαμε στο «Η Δύναμη Ξυπνάει» που, σκαρφάλωνε σαν κατσίκι σε χαλάσματα διαστημοπλοίων αναζητώντας εξαρτήματα.
  • Η Ρέι (Ντέιζι Ρίντλεϊ), ο Πο Ντάμερον (Όσκαρ Άιζαακ) και ο Φιν (Τζον Μπογιέγκα) θα ταξιδέψουν για πρώτη φορά μαζί σε κοινή αποστολή.
  • Το ρομπότ C-3PO παίζει βασικό ρόλο στην ταινία, τον σημαντικότερο για την πλοκή από τότε που τον είδαμε στην πρώτη ταινία του 1977.
  • Το τέλος θα είναι πολύ ικανοποιητικό και δεν θα αφήσει καμία ανοιχτή εκκρεμότητα για μελλοντικά σίκουελ. Η ιστορία ολοκληρώνεται εδώ.

Δείτε στη συνέχεια τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Entertainment Weekly.