Στη νέα του ταινία, «A Beautiful Day in the Neighborhood», ο Τομ Χανκς υποδύεται τον διάσημο παρουσιαστή Φρεντ Ρότζερς γνωστό ως «Mr. Rogers».

Το βιογραφικό δράμα της Sony Pictures εστιάζει στην αληθινή φιλία που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Φρεντ Ρότζερς, οικοδεσπότη της δημοφιλούς αμερικανικής παιδικής εκπομπής «Mr. Rogers' Neighborhood», και τον βραβευμένο ρεπόρτερ Τομ Τζάνοντ (Μάθιου Ρις), ο οποίος θα επιχειρήσει να φτιάξει το πορτρέτο της ξεχωριστής αυτής φιγούρας της μικρή οθόνης.  

Κατά την πρεμιέρα της ταινίας στην Αμερική ο πρωταγωνιστής του φιλμ, Τομ Χανκς, βρέθηκε μπροστά σε μια αναπάντεχη αποκάλυψη που του έγινε από μια ρεπόρτερ του Access Hollywood.

O γνωστός ηθοποιός έμαθε λοιπόν ότι είναι μακρινός συγγενής του Φρεντ Ρότζερς!  Όπως έδειξε η έρευνα που έκανε το Ancestry.com στο γενεαλογικό τους δέντρο, ο Χανκς είναι έκτος ξάδερφος του Ρότζερς με κοινό πρόγονο τον Johannes Meffert που γεννήθηκε το 1732.

Με έκπληξη υποδέχτηκε την είδηση και η χήρα του Ρότζερς, Τζοάν η οποία δήλωσε Access Hollywood: «Είναι υπέροχο. Ο Φρεντ θα το λάτρευε αυτό, αγαπούσε πολύ ό,τι είχε να κάνει με το γενεαλογικό του δέντρο».