Ευχάριστα τα νέα για τους θαυμαστές των Friends οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν αναμνηστικά αντικείμενα από την εμβληματική σειρά του NBC.

Όπως έγινε γνωστό, η Warner Bros. TV και το Prop Store ενώνουν τις δυνάμεις τους για την Giving Tuesday πραγματοποιώντας μια ξεχωριστή δημοπρασία για τα 25 χρόνια των Friends.

Έτσι, φαν και συλλέκτες θα μπορούν να αποκτήσουν μερικά από τα πιο εμβληματικά props όπως ρούχα και αντικείμενα που είδαμε και στις 10 σεζόν του επιτυχημένου sitcom. Συγκεκριμένα, οι φαν θα χρειαστεί να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσουν μεταξύ άλλων ρούχα που φόρεσαν οι: «Μόνικα» Κόρτνεϊ Κοξ, «Ρέιτσελ» Τζένιφερ Άνιστον και «Φοίβη» Λίζα Κούντροου, ένα ακριβές αντίγραφο του διάσημου καναπέ του Central Perk ή της στολής αρμαντίλο του «Ρος» Ντέιβιντ Σουίμερ, τον αυθεντικό πιγκουίνο του «Τζόι», το ξύλινο κανό των «Τζόι» και «Τσάντλερ», κ.ά.

Η δημοπρασία θα ξεκινήσει στις 3 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 17 του μήνα. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τους σκοπούς του The Trevor Project, το μεγαλύτερο οργανισμό παγκοσμίως για την αποτροπή αυτοκτονιών νέων ανθρώπων της LGBTQ κοινότητας.

«Το Prop Store είναι κατενθουσιασμένο με την συνεργασία με την Warner Bros για την δημοπρασία μερικών εκπληκτικών αντικειμένων από όλες τις δέκα σεζόν των Friends. Είναι τιμή μας που μπορούμε να διαθέσουμε μερικά τόσο απίθανα αυθεντικά κομμάτια, όπως ο πιγκουίνος του Τζόι, αλλά και ακριβή αντίγραφα, όπως η στολή αρμαντίλο, ο καναπές του Central Perk, όλα από το τμήμα με τα props της Warner Bros», δήλωσε ο Μπράντον Άλιντζερ από το Prop Store.  

Σημειώνεται ότι μερικά από τα αντικείμενα θα εκτεθούν στο Pop-Up κατάστημα των Friends στη Βοστόνη στις 21 Νοεμβρίου.