Όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερες ειδήσεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το νέο «The Batman» με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον ο οποίος θα υποδυθεί τον άνθρωπο-νυχτερίδα σε νεαρότερη ηλικία. 

Χαρακτηριστικότερο όλων πάντως είναι ότι ο δημοφιλής ήρωας της DC θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια στρατιά από αντιπάλους με τελευταία προσθήκη τον διαβόητο γκάνγκστερ Καρμάιν Φαλκόνε που θα υποδυθεί ο Τζον Τορτούρο.

Για να φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη σας, εκτός από τον Φαλκόνε, ο Μπάτμαν έχει ακόμα να αντιμετωπίσει τους: Πιγκουίνο (Κόλιν Φάρελ), Γρίφο, (Πολ Ντέινο) και Catwoman (Ζόι Κράβιτς) ενώ αναμένεται να δούμε αν έπεται και συνέχεια.

Αν έχετε αναρωτηθεί γιατί συμβαίνει αυτό, η απάντηση έρχεται από πηγή της DC που μιλώντας στο Variety δήλωσε ότι η Warner Bros. θέλει να προχωρήσει σε ξεχωριστές spin off ταινίες για τον κάθε αντί-ήρωα ξεχωριστά (εμπρός στο -σπαρμένο με ροδοπέταλα- δρόμο που χάραξε το «Joker»). Στο συμβόλαιο μάλιστα που υπογράφουν οι ηθοποιοί αναφέρεται η συμμετοχή τους σε σίκουελ και spin offs.

Ωστόσο, όλα αυτά θα συμβούν αν η ταινία κάνει μια επιτυχημένη πορεία στο box office. Με τον Ματ Ριβς στο σκηνοθετικό τιμόνι και με ηθοποιούς όπως οι Τζέφρι Ράιτ, Άντι Σέρκις και όσους προαναφέραμε το επερχόμενο «The Batman» έχει όλα τα φόντα να σημειώσει μια επιτυχημένη πορεία

Προς το παρόν πάντως η Warner Bros. κρατάει τα χαρτιά της κλειστά σχετικά με την πλοκή της πολυαναμενόμενης ταινίας της που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου 2021.