Λύθηκε το μυστήριο με το αινιγματικό tweet του «Game of Thrones», «Winter is coming», την πασίγνωστη φράση, που έκανε εκατομμύρια φαν της επικής σειράς του HBO να αναρωτιούνται για το... τι θέλει να πει ο ποιητής.

Η απάντηση ήρθε και πάλι μέσα από το λογαριασμό του «Game of Thrones» στο Twitter και δεν αφορά τίποτα περισσότερο από την κυκλοφορία όλων των σεζόν της επικής σειράς σε DVD και Blu-ray στις 3 Δεκεμβρίου.

Γνωρίζοντας μάλιστα ότι ο 8ος κύκλος πρόκειται να κυκλοφορήσει σε DVD την ίδια ημέρα, δεν το λες και μεγάλη έκπληξη, έτσι για ακόμα μια φορά το «Game of Thrones» πέτυχε να απογοητεύσει πολλούς φαν που περίμεναν κάτι περισσότερο.

Θυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή της μυστηριώδους εκείνης ανάρτησης, τα σενάρια και οι εικασίες έδιναν και έπαιρναν στα εκατοντάδες χιλιάδες σχόλια που συγκέντρωσε το συγκεκριμένο «τιτίβισμα», καθώς ορισμένοι πίστευαν πως επρόκειτο για ενδεχόμενο spin-off, κάποιοι προσδοκούσαν μια νέα βελτιωμένη εκδοχή του φινάλε, ενώ οι... ρεαλιστές υποστήριζαν ότι προκειται απλώς για μια αναφορά στον ερχομό της πιο κρύας εποχής του χρόνου, δηλαδή του χειμώνα.