Όλοι γνωρίζετε τo Baby Yoda, το τρισχαριτωμένο πράσινο πλασματάκι που έχει καταφέρει να κλέψει την παράσταση ήδη από τα πρώτα επεισόδια του «Mandalorian», της δημοφιλέστερης σειράς του Disney+.

Και αν τo… 50 ετών μωρό έχει κατακτήσει από την πρώτη στιγμή τις καρδιές των φαν του Star Wars, η ταυτότητά του συνεχίζει να παραμένει επτασφράγιστο μυστικό από τους δημιουργούς της σειράς οι οποίοι θέλουν να κρατήσουν το σασπένς στα ύψη.

Αυτό όμως που πρόκειται να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη παράκρουση στους θαυμαστές του Child (Baby Yoda) είναι η είδηση που είδε χθες το φως της δημοσιότητας και αφορά την κυκλοφορία της πρώτης Funko Pop φιγούρας του Baby Yoda που λανσάρει η Funko σε συνεργασία με τη Matel!

Η φιγούρα που αναμένεται να γίνει ανάρπαστη, θα κυκλοφορήσει σε δυο μεγέθη, μια κανονική με ύψος 3 ίντσες και μια μεγαλύτερη με ύψος 10 ίντσες.

Οι φιγούρες θα κοστίζουν 8,78 και 29,96 δολάρια αντίστοιχα και είναι ήδη διαθέσιμες για προπαραγγελία μέσω του Walmart, της Disney και της Funko. Μη βιαστείτε όμως να τις ζητήσετε ως δώρο Χριστουγέννων από τον Άγιο Βασίλη, καθώς οι φιγούρες του Baby Yoda θα είναι διαθέσιμες από την άνοιξη του 2020.