Δεν ξέρουμε αν το «The Witcher» (Ο Γητευτής) που έρχεται στο Netflix στις 20 Δεκεμβρίου θα είναι το επόμενο «Game of Thrones», πάντως υπάρχει ένας τουλάχιστον χαρακτήρας της σειράς του HBO που επηρέασε τον πρωταγωνιστή Χένρι Κάβιλ.

Τον αποκάλυψε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, όπου συζήτησαν για το πώς πήρε το ρόλο έχοντας παίξει πρώτα τα σχετικά video games – και κυρίως το «The Witcher 3» που το... έλιωσε – και στη συνέχεια διαβάζοντας τα βιβλία του Αντρζέι Σαπκόφκσι (του Πολωνού Τόλκιν, όπως τον αποκαλούν).

Ο Γκέραλτ της Ρίβια, ο κυνηγός τεράτων που υποδύεται ο Κάβιλ, έχει κάποια κοινά στοιχεία με έναν ήρωα του «Game of Thrones», παρατήρησε ο Κίμελ, και ο ηθοποιός συμφώνησε μαζί του.

«Βάσισα τον χαρακτήρα μου πάνω στην Καλίσι» αστειεύτηκε ο Κάβιλ, όταν ο Κίμελ του παρουσίασε τα... αδιάσειστα στοιχεία με τις δύο περούκες. «Είχα υποχρεώσει τον κόσμο στα γυρίσματα να με αποκαλεί Καλίσι ή Εμίλια, και να μη με κοιτούν στα μάτια. Δεχόμουν επίσης το «Μητέρα των Δράκων». Η συζήτηση για το «The Witcher» ξεκινάει στο 6:42 του παρακάτω βίντεο.