Σταματημό δεν έχουν οι ανακοινώσεις για το καστ του επερχόμενου «The Batman» με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

Νέα προσθήκη στο καστ αποτελεί το όνομα του Πίτερ Σάρσγκαρντ, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από το «Shattered Glass» για το οποίο κέρδισε μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα.

Η ανακοίνωση ήρθε μέσα από το Twitter του σκηνοθέτη της ταινίας, Ματ Ριβς, ο οποίος μοιράστηκε ένα gif του ηθοποιού με ένα emoji νυχτερίδας στη λεζάντα του.

Ωστόσο, αυτή η φορά ο Ριβς δεν αποκάλυψε το χαρακτήρα που θα υποδυθεί ο Σάρσγκαρντ. Πηγές πάντως θέλουν τον ηθοποιό να υποδύεται τον πασίγνωστο κακό Two-Face.

Θυμίζουμε, ότι η πιο πρόσφατη ανακοίνωση που αφορούσε το καστ του «Batman» ήταν το όνομα του Τζον Τορτούρο ο οποίος θα ενσαρκώσει τον διαβόητο γκάνκστερ, Καρμάιν Φαλκόνε. Όπως έχει δηλώσει ο Ριβς, σκοπεύει να φτιάξει μια στρατιά κακών, «αφού δεν μπορείς να έχεις ολόκληρο Μπάτμαν χωρίς εχθρό».

Στο επερχόμενο φιλμ θα δούμε ακόμα τους: Κόλιν Φάρελ (Πιγκουίνος), Πολ Ντέινο (Γρίφος), Ζόι Κράβιτς (Catwoman), Άντι Σέρκις (Άλφρεντ), Τζέφρι Ράιτ (Επιθεωρητής Γκόρντον).

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2020 ενώ το «The Batman» θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 25 Ιουνίου 2021.