Όπως αποδεικνύεται από τα νούμερα τηλεθέασης, το Netflix κατάφερε να κερδίσει το –δαπανηρό- στοίχημα του «The Irishman».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Νielsen, 17,1 εκατ. χρήστες είδαν το 3,5 ωρών γκανγκστερικό έπος του Μάρτιν Σκορσέζε μέσα στις πρώτες πέντε ημέρες προβολής του! Το απίστευτο νούμερο αφορά σε χρήστες μόνο από την Αμερική που στρίμαραν την ταινία από τις 27 Νοεμβρίου μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ακόμα ότι την πρεμιέρα του «Ιρλανδού» στις 27 Νοεμβρίου παρακολούθησαν 930.000 Αμερικανοί θεατές και μάλιστα μέχρι και το τελευταίο λεπτό της ταινίας.

Αυτομάτως λοιπόν «Ο Ιρλανδός» ανακηρύσσεται σε μια από τις επιτυχημένες ταινίες του Netflix και βρίσκεται πίσω από το Bird Box που κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2018 μετρώντας 26 εκατ. θεατές τις πρώτες πέντε ημέρες κυκλοφορίας του, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το ίδιο το Netflix.

Προς το παρόν μένει να δούμε την ανακοίνωση και της δημοφιλούς πλατφόρμας η οποία συνηθίζει να δημοσιεύει τα νούμερα μόνο των επιτυχημένων προγραμμάτων του, αμφισβητώντας παράλληλα τα στοιχεία της Nielsen.