Ο Αργύρης Πανταζάρας, ο γνωστός μας «Θέμης Παυλίδης» από την επιτυχημένη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» του Open, θα υποδυθεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο σε μια ταινία για τον Παναθηναϊκό και την τεράστια ιστορία των «πράσινων» στο ελληνικό μπάσκετ.

Μάλιστα για να μπει καλύτερα στο πετσί του ρόλου, ο ηθοποιός βρέθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να δει την ομάδα του Παναθηναϊκού να παίζει στο παρκέ και φυσικά συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο χαμένος μου Αδερφός & Αιώνιος Νικητής. Παναθηναϊκός η ιστορία του ελληνικού μπάσκετ με 6 πανευρωπαϊκά Κι εμείς με τη καλύτερη ομάδα ηθοποιών και συντελεστών στο σινεμά! Η νίκη είναι δεδομένη Στο πλαίσιο των γυρισμάτων, το γήπεδο και ο πρόεδρος είναι έρευνα ρόλου. Για να καταλάβεις έναν ρόλο πρέπει να πλησιάσεις τον άνθρωπο πρώτα. @dpg7000 @paobcgr #panathinaikos #pao #greenriver #champions #euroleague

A post shared by Argyris Pandazaras (@argyris_pandazaras) on

Όπως παρατηρούμε από τις φωτογραφίες που ανέβασε στα social media ο ηθοποιός, στις οποίες ποζάρει μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, η ομοιότητα ανάμεσά τους είναι εντυπωσιακή.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

6 Πρωταθλήματα Ευρώπης 37 Πρωταθλήματα Ελλάδας 19 Κύπελλα Ελλάδας 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο 2 Τριπλ Κράουν Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο μια ομάδα αλλά η ιστορία του Ελληνικού Μπάσκετ. Γύρισμα στον όμιλο. Σαν σε όνειρο, μέσα στην αίθουσα με τα τρόπαια σχεδόν ασφυχτικά συναισθήματα μας κατακλύζουν. Υπέροχη σκηνή με τον κ. Δανή Κατρανίδη. Πατέρας κ Γιος. Πίσω από την αληθινή ιστορία Πίσω από το σενάριο στο χαρτί Το βλέμμα των ηθοποιών συναντήθηκε πραγματικά. @paobcgr #panathinaikos #movie #walloffame #champions #basketball #actor #commando

A post shared by Argyris Pandazaras (@argyris_pandazaras) on

Ο Αργύρης Πανταζάρας ανέβασε επίσης φωτογραφίες με τα τρόπαια του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ και πόζαρε με τον τηλεοπτικό του πατέρα Παύλο Γιαννακόπουλο τον οποίο θα υποδυθεί ο Δάνης Κατρανίδης.