Και εμείς παίρνουμε δουλειά για το σπίτι, αλλά δεν κάνουμε κι έτσι, θα μπορούσε να πεις κανείς στον Χένρι Κάβιλ, τον πρωταγωνιστή της νέας σειράς φαντασίας του Netflix, «The Witcher».

Ο ηθοποιός έχει βάλει σκοπό να μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου, έτσι παίρνει στο σπίτι τη στολή που φοράει στη σειρά, «Δεν είναι εύκολο να τη φορέσεις. Επίσης καθημερινά χρειάζομαι δυο ώρες για τα μαλλιά και το μακιγιάζ, έτσι το να κάθομαι σπίτι με αυτά είναι απόλαυση», αναφέρει στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο ΝΜΕ.

Ο ηθοποιός είναι κάτι παραπάνω από δεμένος με τα ρούχα που φοράει ο χαρακτήρας της σειράς, γεγονός που επιβεβαιώνουν και οι παραγωγοί της σειράς αποκαλύπτοντας ότι ο Κάβιλ φοράει την πανοπλία του ήρωα και την περούκα με τα μακριά ασημένια μαλλιά και εκτός πλατό.

«Για εκείνον δεν είναι απλά ένας ρόλος. Επίσης θέλει η στολή να φαίνεται πολυφορεμένη. Έτσι τη φοράει και φτιάχνει πρωινό με αυτή, κοιμάται με αυτή. Του έχουμε πει ότι δεν χρειάζεται να το κάνει αυτό αλλά αυτός είναι ο δικός του τρόπος για να ενσαρκώσει το ρόλο. Είναι σημαντικό για εκείνον. Και είναι ένας από τους λόγους που ο Χένρι είναι τόσο σημαντικό μέλος της ομάδας μας», καταλήγουν.

Οι φίλοι της λογοτεχνίας του φανταστικού και των video games γνωρίζουν καλά τον Γκέραλτ της Ρίβια, τον κυνηγό τεράτων που πρωταγωνιστεί στα βιβλία του Αντρζέι Σαπκόφκσι (του Πολωνού Τόλκιν, όπως τον αποκαλούν) και στη best seller σειρά βιντεοπαιχνιδιών «The Witcher» (ο Γητευτής στα ελληνικά).

Σύμφωνα με το Netflix η επίσημη σύνοψη της σειράς έχει εξής  «Ο Γκέραλτ της Ρίβια, ένας μεταλλαγμένος κυνηγός τεράτων, παλεύει να βρει την θέση του σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι συχνά αποδεικνύονται πιο μοχθηροί από τα τέρατα. Όταν όμως το πεπρωμένο τον σπρώχνει προς μία παντοδύναμη μάγισσα και μία νεαρή πριγκίπισσα με ένα επικίνδυνο μυστικό, οι τρεις αυτοί καλούνται να βρουν τον δρόμο τους στην ολοένα και πιο ασταθή Ήπειρο». 

Η πρώτη σεζόν της σειράς θα έχει οκτώ επεισόδια και καταφθάνει στο Netflix στις 20 Δεκεμβρίου. Η δημοφιλής πλαρφόρμα έχει ήδη ανακοινώσει ότι η επική σειρά έχει πάρει το πράσινο φως και για δεύτερη σεζόν.