Το υπονοούμενο που άφησε ο Μάρτιν Σκορσέζε σε πρόσφατη συνέντευξή του, έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα τους φαν των ταινιών του.

Συγκεκριμένα, ο εμβληματικός σκηνοθέτης άφησε να εννοηθεί ότι η πρόσφατη του ταινία «The Irishman» που έχει λάβει εγκωμιαστικά σχόλια από κοινό και κριτικούς και θεωρείται ένα από τα φαβορί των φετινών Όσκαρ, θα μπορούσε να είναι και η τελευταία του.

«Δεν ξέρω τι περισσότερο μπορώ να κάνω», δήλωσε στο The Guardian και πρόσθεσε «ίσως να ήταν μέχρι εδώ για εμένα. Η τελευταία ταινία». Τους τελευταίους μήνες ο Σκορσέζε έχει εκφράσει έντονα τη δυσαρέσκεια του για την τάση που επικρατεί στο σύγχρονο σινεμά με τα blockbusters και τις ταινίες με σούπερ-ήρωες, στηρίζοντας με επιχειρήματα την άποψή του. Παράλληλα, στην ηλικία που βρίσκεται θέλει να κάνει άλλα πράγματα πλέον.

Θυμίζουμε ότι εκτός από τον «Ιρλανδό», ο Σκορσέζε εμφανίστηκε και ως εκτελεστικός παραγωγός στο ιταλικό δράμα «Happy As Lazarro», ενώ ήταν απρόθυμος να εμπλακεί περισσότερο με το πρότζεκτ. «Είμαι 77 ετών και έχω πολλά άλλα πράγματα να κάνω. Ο χρόνος είναι χρήμα, έτσι δεν είναι;», κατέληξε.