Μη βιαστείτε να ξοδέψετε όλο το δώρο των Χριστουγέννων (αν και το πιο πιθανό είναι να το κάνατε ήδη μέσα στις πρώτες δύο μέρες...) αν είστε φαν του Star Wars γιατί τον Μάρτιο πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα πολύ σπέσιαλ box set.

Οι εννέα ταινίες του Skywalker Saga (δηλαδή όλες οι ταινίες Star Wars εκτός του «Rogue One» και του «Solo») θα κυκλοφορήσουν σε 4K Ultra HD Blu-Ray, σε ένα κουτί που περιλαμβάνει 27 δίσκους. Το αμερικανικό κατάστημα Best Buy, εμφάνισε ήδη το προϊόν στην ιστοσελίδα του, και το κοστολογεί στα 250 δολάρια.

Με απλά μαθηματικά (27/9=3) διαπιστώνουμε ότι για κάθε ταινία θα υπάρχουν 3 δίσκοι. Υποθέτουμε ότι ο ένας θα είναι η 4Κ έκδοση της ταινίας (για όσους τυχερούς έχουν τηλεοράσεις που υποστηρίζουν αυτή την ανάλυση), ο άλλος η κανονική Blu-Ray έκδοση, και ο τρίτος λογικά θα είναι γεμάτος με special features.

Και όλα αυτά μέσα σε ένα τεράστιο, πολυτελές βιβλίο με artwork από τις εννέα ταινίες. Skywalker Saga είναι αυτό, αν ψάχνατε έναν λόγο να αναβαθμίσετε την τηλεόρασή σας σε 4Κ, δεν θα βρείτε καλύτερο.