Αν μετά το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι αποφασίσετε να πάτε σινεμά, εκτός από την «Ευτυχία», το «Star Wars» και τη «Βόμβα» από τις προηγούμενες εβδομάδες, έχετε δύο νέες επιλογές που κάνουν πρεμιέρα.

Κατηγορώ...!

Η καταδίκη του λοχαγού Αλφρέντ Ντρειφούς σε ισόβια κι εξορία με την κατηγορία της κατασκοπείας, υπήρξε ένα σκάνδαλο που συγκλόνισε την Γαλλία στα τέλη του 19ου αιώνα και τις αρχές του 20ου. Ο Ρομάν Πολάνσκι μεταφέρει στην οθόνη μια από τις πιο διάσημες περιπτώσεις κακοδικίας στην ιστορία και κερδίζει τον Αργυρό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας. Με τους Ζαν Ντιζαρντέν, Λουίς Γκαρέλ, Εμανουέλ Σενιέ, Ερβ Πιέρ, Ματιέ Αμαλρίκ κ.ά.

...για πάντα

Ρομαντικό δράμα από τους συντελεστές των ελληνικών κωμωδιών «The Bachelor», με σενάριο βασισμένο στην τουρκική ταινία του 2008 «Πάντα μόνος». Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης γνωρίζει και ερωτεύεται παράφορα την Κατερίνα Γερονικολού. Σκηνοθετεί ο Γιάννης Παπαδάκος και συμπρωταγωνιστούν οι Ολγα Δαμάνη, Χάρης Μαυρουδής, Ευγενία Σαμαρά. 

Jumanji: Η επόμενη πίστα

Η παρέα της πρώτης ταινίας επιστρέφει στο Jumanji για να σώσουν έναν δικό τους και ανακαλύπτουν πως τίποτα δεν είναι αυτό που περίμεναν. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν άγνωστες και ανεξερεύνητες πίστες για να μπορέσουν να δραπετεύσουν. Γέλιο και περιπέτεια με τους Ντουέιν Τζόνσον, Τζακ Μπλακ, Κέβιν Χαρτ, Κάρεν Γκίλαν, Νικ Τζόνας, Ακουαφίνα κ.ά.