Πριν από έναν μήνα, το «Stranger Things» του Netflix έχασε τον τίτλο της πιο δημοφιλούς σειράς στις ΗΠΑ ύστερα από 21 συνεχόμενες εβδομάδες, από αυτό το πλασματάκι:

Ο Baby Yoda, που κλέβει την παράσταση στο «The Mandalorian», έφερε τη Star Wars σειρά του Disney+ στην πρώτη θέση των προτιμήσεων του κοινού, σύμφωνα με τα στοιχεία της Parrot Analytics.

Το «Mandalorian» έμεινε στην κορυφή μέχρι τώρα, που ήρθε με φόρα αυτός ο τύπος:

Είναι ο Χένρι Κάβιλ ως Γκέραλτ της Ρίβια, πρωταγωνιστής της σειράς «The Witcher» (Ο Γητευτής) του Netflix. Παρά τη χλιαρή υποδοχή από τους τηλεκριτικούς, η σειρά φαντασίας που βασίζεται στα βιβλία του Αντρζέι Σαπκόφκσι (του Πολωνού Τόλκιν, όπως τον αποκαλούν), ενθουσίασε το κοινό που στην πλειοψηφία του γνωρίζει τον Γκέραλτ όχι τόσο από τα βιβλία, όσο από τα επιτυχημένα video games (τρία μέχρι σήμερα) στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει.

Η λίστα της Parrot Analytics με τις πιο δημοφιλείς σειρές δεν βασίζεται σε στοιχεία τηλεθέασης – άλλωστε οι πλατφόρμες δεν δίνουν τέτοιους αριθμούς, παρά μόνο όταν επιθυμούν να επικοινωνήσουν μια επιτυχία τους. Αυτό που κάνει η εταιρία είναι να παρακολουθεί τη ζήτηση για μία σειρά και τη δημοφιλία της μέσα από από τη δραστηριότητα των χρηστών των social media, τις δημοσιεύσεις σχετικών βίντεο και φωτογραφιών, τις βαθμολογίες σε πλατφόρμες αξιολόγησης κ.ά. Η μονάδα μέτρησης που χρησιμοποιεί είναι οι «εκδηλώσεις ζήτησης» (demand expressions). Το «The Witcher» συγκέντρωσε 126.818.590 εκδηλώσεις ζήτησης, αφήνοντας το «The Mandalorian» στις 115.680.569.