Σίκουελ ετοιμάζεται να αποκτήσει το neo-noir θρίλερ «Knives Out» του Ράιαν Τζόνσον.

Η ταινία κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο σημειώνοντας μια επιτυχημένη πορεία στο παγκόσμιο box office, με έσοδα που άγγιξαν τα 240 εκατ. δολάρια. Η Lionsgate αποφάσισε λοιπόν να επαναλάβει την επιτυχημένη συνταγή ανακοινώνοντας και δεύτερη ταινία με τον Ράιν Τζόνσον και πάλι στο σκηνοθετικό τιμόνι.

Το πρότζεκτ ανακοίνωσε και ο ίδιος ο σκηνοθέτης στο The Hollywood Reporter, κατά τη διάρκεια του πάρτι που έγινε πριν την τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών. Ο Τζόνσον αποκάλυψε μάλιστα πως ήδη έχει ξεκινήσει να δουλεύει εντατικά πάνω στο σίκουελ.

Αν και περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αυτό που ήδη γνωρίζουμε είναι ότι το δεύτερο κεφάλαιο θα εστιάζει στον Benoit Blanc, τον ιδιότροπο χαρακτήρα που υποδύεται ο Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος θα εκληθεί να ερευνήσει μια νέα υπόθεση με καινούρια πρόσωπα. Όπως έγινε γνωστό και ο ίδιος ο Κρεγκ είναι ενθουσιασμένος που θα ενσαρκώσει και πάλι τον ντετέκτιβ Blanc.

Θυμίζουμε ότι η ιστορία και η ατμόσφαιρα της πρώτης ταινίας μοιάζει σαν να ξεπήδησε από κάποιο βιβλίο της Αγκάθα Κρίστι. Διόλου τυχαίο άλλωστε, αφού Ράιαν Τζόνσον που υπέγραψε σενάριο και σκηνοθεσία είναι μέγας θαυμαστής της θρυλικής συγγραφέως