Τα γυρίσματα του νέου Μπάτμαν με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Πάτινσον έχουν ξεκινήσει και οι πρώτες φωτογραφίες είναι ήδη εδώ.

Χρήστης του Twitter από το Λονδίνο είχε την τύχη να δει από το παράθυρο του γραφείου του τους συντελεστές της ταινίας επί τω έργω.

Τα γυρίσματα στο συγκεκριμένο σημείο κράτησαν πάνω από τρεις ώρες και στις φωτογραφίες που τράβηξε ο Wade Gravett από τον τρίτο όροφο του γραφείου του, εντοπίζουμε τον Ρόμπερτ Πάτινσον στο ρόλο του νεαρού Μπρους Γουέιν να καβαλάει τη μηχανή του -χωρίς να φοράει τη στολή του Σκοτεινού Ιππότη- όπως και τον Κόλιν Φάρελ στο ρόλο του Πιγκουίνου.

Στη σύνοψη της ταινίας αναφέρεται: «Το φιλμ θα ασχοληθεί με μία υπόθεση ντετέκτιβ. Όταν στο Γκόθαμ αρχίζουν να πεθαίνουν άνθρωποι με μυστήριους τρόπους, ο Μπάτμαν θα πρέπει να μπει βαθιά στον κόσμο της πόλης για να βρει στοιχεία και να λύσει το μυστήριο που συνδέεται με την ιστορία των εγκληματιών. Στην ταινία όλοι οι κλασικοί εχθροί του Batman είναι ήδη ενεργοί και όλοι τους είναι ύποπτοι».

Όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν ο σκηνοθέτης της ταινίας Ματ Ριβς, η πρόθεσή του είναι να φτιάξει ένα σύνολο κακών που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο νεαρός Μπάτμαν-Ρόμπερτ Πάτινσον, προσφέροντας άφθονη δράση στην ταινία.

Το «The Batman» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιουνίου 2021.