Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και η πιθανότητα ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ να επιστρέψει ως Iron Man στο κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel παραμένει ορατή. Δεν το λέμε εμείς, αλλά ο ίδιος ο ηθοποιός.

Μιλώντας στο Extra TV, ο χολιγουντιανός αστέρας δήλωσε σχετικά ότι «τα πάντα μπορούν να συμβούν», κάνοντας τους φαν της Marvel να παραληρούν.

«Όσον με αφορά, κρέμασα τα όπλα μου και μπορώ να φύγω. Επίσης, νομίζω ότι η Marvel βρίσκεται σε ένα δρόμο όπου δοκιμάζει πολλά άλλα πράγματα. Χαίρομαι να δω πού θα πάει όλο αυτό. Είναι δύσκολο να το προβλέψεις, αλλά υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που θέλουν να κάνουμε», ανέφερε συγκεκριμένα.

Θυμίζουμε ότι ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο ρόλο του Tony Stark (Iron Man) το 2018, ενώ ένα χρόνο μετά, το 2019, θυσιάστηκε για να σώσει το γαλαξία στο blockbuster «Avengers: Endgame».

Διάφορες θεωρίες θέλουν το χαρακτήρα να επιστρέφει σε κάποιo prequel ή ένα εναλλακτικό σύμπαν, όπως στην ταινία «Black Widow», η οποία λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα του «Captain America: Civil War».