Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser τρέιλερ του Morbius, του (όχι και τόσο γνωστού) κόμικ αντι-ήρωα βρικόλακα της Marvel που έρχεται να προστεθεί στο κινηματογραφικό σύμπαν των spin-off του Spider-Man.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του βρίσκουμε τον Τζάρεντ Λέτο ο οποίος έχει υποβληθεί σε μια ολική μεταμόρφωση για το ρόλο, όπως θα διαπιστώσετε παρακολουθώντας το βίντεο που ακολουθεί.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί Morbius να ενημερώσουμε λοιπόν ότι ο Dr. Michael Morbius είναι ένας διακεκριμένος επιστήμονας βιοχημείας που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα.

Ως παιδί έχει περάσει δύσκολα χρόνια, απομονωμένος λόγω της σπάνιας ασθένειας αίματος από την οποία πάσχει. Αν και άσχημος στην όψη είναι ένας χαρισματικός νέος που εξελίσσεται σε έναν διακεκριμένο επιστήμονα βιοχημείας ο οποίος τιμάται με Βραβείο Νόμπελ.

Προσπαθώντας να βρει θεραπεία για την πάθησή του, προστατεύοντας παράλληλα και την αρραβωνιαστικιά του, ο Morbius πηγαίνει στη Νέα Υόρκη και χρησιμοποιώντας τις γνώσεις του στη βιοχημεία αρχίζει τα επικίνδυνα πειράματα με DNA νυχτερίδας-βαμπίρ και ηλεκτροσόκ! Κάπως έτσι λοιπόν, καταλήγει να βγάλει κοφτερά... δοντάκια, να αποκτήσει ακόρεστη δίψα για αίμα, όρεξη για δαγκωματιές, δερματάκι στο χρώμα του εκρού του νεκρού, φωτοφοβία, υπερφυσικές δυνάμεις και την ικανοτότητα να πετάει. Βρικόλακας σωστός με λίγα λόγια...

Την επερχόμενη ταινία για τον επιστήμονα-βαμπίρ σκηνοθετεί ο Ντάνιελ Εσπινόζα ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Μπερκ Σάρπλες και Ματ Σαζάμα. Στο καστ θα δούμε ακόμα τους Ματ Σμιθ και Τζάρεντ Χάρις.

Η αμερικανική πρεμιέρα της ταινίας είναι προγραμματισμένη για τις 31 Ιουλίου 2020.